MY STORY

MY STORY

blog archive

Popular Posts

Sunday, 25 August 2013

The biggest periodic table :D







huahuahua..ape ea jadi mase ni...xtaulah..ternampak plak post ni dalam darft heee..rupenya xpost lg..apepon tahniah kepada semua pihak yang terlibat menjayakan periodic table yg terbesar ni..nice kan :D :D malaysian book record beb!thanx 2 madam zitty yg bagi peluang kat ktorg utk involve benda mcm ni..apepon xdapat lupa ape yg madam cakap

1st
" korang libatkan diri dengan aktiviti..jadi ulat buku buat apa....ini pandai atas kertas je buat kerja xtau"

2nd

"korang duk baca buku je ni dapat 4flat ke pon..x jugak kan..kalau rase xpndai kumpul sijil banyak- banyak.."

3rd

"tolong jangan meniru..perompak,perogol yang lahir semua dari orang yang meniru"

hahaahah kelakar sungguh madam zitty ni... :')

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...