MY STORY

MY STORY

blog archive

Popular Posts

Sunday, 25 August 2013

Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi :)







Alhamdulillah.. peluang cuma datang sekali.. :) dah lama betol xupdate blog..harini rasa seronok na update sebab produk ni banyak permintaan :) :) rasa happy.. act produk ni kak Yasmin Adnan (sifu) YTG group yang kenalkan..n kak min jugak la yg tarik sy untuk join bisnes ni..ape yang menarik ea jual produk ni?? 1st of cuz produk ni mmg berkesan..sebab sy sendiri pon pakai..n ramai betol permintaan,repeat oder lagi..HAPPY :D :D 2nd dapat untung runcit+ BONUS..3rd dapat MELANCONG percuma..yg best umrah pon ada :) kalau berminat boleh je contact gogo n tanya macam mana :)



MARINE ESSENCE BEAUTY BAR SOAP BAMBOO SALT


3 BAR PER PACK : RM105.00 FREE POSTAGE
seketul RM 35 (+ RM 6 POSTAGE)

- cerahkan lebam di ketiak,leher dan kelangkang
- jerawat belakang bdn
- nyahkan bau bdn
- eczema,gatal2 dan ruam
- kurap,kayap,panau
- pecah tumit kaki
- nipiskan jeragat dan parut jerawat
- seri wajah



MARINE ESSENCE SET JATUH CINTA


FREE BAG
shampoo 2x bottle
body wash 2x bottle
toothpaste 3x box

RM 189 FREE POSTAGE



MARINE ESSENCE BEAUTY
NOURISHING BODY WASH BAMBOO SALT 

250ml
1 BOTTLE : RM33.00+ RM 6 (POSTAGE)


- cerahkan lebam di ketiak,leher dan kelangkang
- jerawat belakang bdn
- nyahkan bau bdn
- eczema,gatal2 dan ruam
- kurap,kayap,panau
- pecah tumit kaki
- nipiskan jeragat dan parut jerawat
- seri wajah



SHAMPOO MARINE ESSENCE BAMBOO SALT

250ml
1 BOTTLE : RM33.00 + (RM6 POSTAGE)

Rambut jadi wangi, 
masalah kelemumur, 
masalah keguguran rambut
gatal kepala hilang, 
bau hapak kepala.

kerak kepala
Sgt2 sesuai utk wanita2 yg bertudung.






TOOTHPASTE MARINE ESSENCE BAMBOO SALT

100g : RM 19 + RM6 (POSTAGE)

masalah gusi berdarah
ngilu
nafas berbau
















































No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...