MY STORY

MY STORY

blog archive

Popular Posts

Sunday, 29 July 2012

Tolong jangan lupakan hari kita bersama :') januari 2012

4.00 a.m
"liya,liya,liya" bangun2.."..tuala ku capai lalu ke bilik air dalam keadaan masih mamai.."mak aiih sejuknya.."liya,liya da ke?ak balik bilik dulu tau"..."niney,niney,sat da habis da"

"niney,da siap ke? shakela da kol ke?kita solat tgah jalan kn"

5.30 a.m(xpsti btol x time nih)
salam,sorey,mis kate die lambat dari k.l..kita brtolak pukul 7-kela

"Argggghhhhhhhh,sejuk2 aku mandi T.T"

7.05 a.m
"mis da sampai!!cepat!!"

korg egt x kita sampai2..terus na tuju cabel car??konon na naek atas pki kabel car..tp ape jd??hahaha sdg dibaiki..bhahaha hampa gila..n korg egat x budak ni?
hahaha famly dia suma nmpak melayu..dia je an..hahaha btw masa minah arab tu cium dia ,mngis budak ni hahaha nsib ayah cu die lap kn pp dia..hahaha lawak gila...


korang ni bru kat bawah blum naek lagi da posing sane cni..korang tau x suma mnyampah nengok kita hahaha..btw mmg lame benor kta tunggu na naek bas sbb cabel car wat hal...mmg brpuluh le gmbar kat bwah ni je...hahaaha






sian eiqa..itulah kalu da tau awak tu penin2 lalat na naek juga ayooo...tu kn da penin lalat..orang makan kenyang..ika makan lapar(pasal muntah) haha alih gogo juga yang minum air iqa..ALHAMDULILLAH rezeki jgn ditolak..muahahaa

wah umi posin bukan maen gitu..dasat :p



perghhhh...memang xnaek da la bnda ni...sangat la memalukan n menakotkan..benda ni la pnyebab sy jerit pggil semua orang na turun..mula2 na naek..bila bnda tu mula na naek..rse xna naek..kecut perut..habis jerit pggl sume orang cakap 'na turun.na turun" masa turun rse mcm nyawa da melayang...warghh! sampai bawah terus nangis macam budak kecik ish3...org seblah tgk je..da la duduk dengan orang xkenal..sangat memalukan :'(



apela korang xna join memanah...mekeme mekeme nengok ni gogo ngn mis n solehah duk panah2 ni..syok...walupun sy ni xreti na panah..ala blasah je la..left handed tu hahaha


yeay seronok gila kat sini kita semua menggila...ape perasaan korang dapat menggila kat sini..best an :D hahaha
korang tau x..masuk rumah hantu tu betol2 buat gogo penat..ok..sape punya idea msuk rumah hantu?? saya la ekekeke...ok best tu mmg best..tp apehal le hantu2 tu duk asyik julur tgn na tngkap..n yg xtahan hantu tu pegi kejar kita semua...elok2 dua kumpulan jd satu kumpulan..n kita suma berlari na selmatkn diri korg egat x? smpi gelak xcukup nafas..YANG MASA NA KUAR PINTU MUAT SORANG JE TAPI 10 ORANG ORG NA KLUAR..ADUYAII..ha mis melekat kat dinding sy tersepit..sape ntah tindih sy,sy xegat..masing2 trsepit..yang hantu tu da dtg hampir ngn korg..korg duk push jugak na kuar..mmg trsekat la...akhirnya ade sorg cuba meloloskan diri n berjaya,..tahniah..hantu tu pon da blah..bukn hantu pun manusia..patotnya kita tendang je..haaaih..akhirnya saya juga brjaya meloloskan diri..dari trsepit ramai2..akhir nya kita semua brjaya kluar kot pintu yg besar lubang hidung tu n bdan sakit2 kena sepit..semua pun kepenatan..sgat penat..n da xbermaya...berlari lagi..lari..sepit lagi..sepit..aduyaii hahaha sy memang penat,..lari,gelak..elak hantu2 tu,ketawa..seyes penat..rasa time tu gak na pengsan..hahaaha tenaga sy digunakan sepenuhnya..apepun seronok :D


mase untuk ber "ripleys believe it or not" hahaha mis zaharah mmg terbaek la kat sini..i like ~~~~



kita bersama -sama mencipta kenangan di sini..kenangan kita disini,saya xpernah lupakan..kmoo suma sahabat yang terbaik..saya seronok berkwan dgn kmoo semua..kita ketawa,kita menangis ketakutan disini..semua nya cukup indah buat saya...sekarang awak semua da pergi tempat laen untuk sambung degree...HARAP SANGAT AWAK SEMUA XLUPA KENANGAN YANG KITA CIPTA DISINI

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...