MY STORY

MY STORY

blog archive

Popular Posts

Sunday, 3 March 2013

night of masquerade


final day :D

selama seminggu bersama jpk n calon jpk..ni mlm trakhir aktivit kami..btw yana na ucap thanx kpda budak dip sbb jmput kami ke dinner awak..mmg best.. :D makan sedap tmpat pon cantik n persembahan gogo kc star!!

calon2 jpk..korg the best :D seronoooooook kn makan sedap2 hahahaha gogo rase mcm active gila malam tu..jn sane cni hahaha

sabtu 2 mac 2013

pagi tu gogo peg pjabat akak dkat sound carl dkat mid valley..na bisin pon xleh..tmbah lg kalu ade org dtg na mnx consultation..mati kutu dibuatnya..lebih kuarg kul 11,yana pun peg la uruskn hal sndri...lebih kurg kul 6.30 smpi uitm...6.50 bus na gerak g dnner..ape boleh buat..xsmpat na tukar bju..pki je la bju ni wahahaha masuk ke x masuk ke,ni da xsmpat..yang penting leh makan hahaha


ok 1st gogo terpana dgn prsembhan korg,gogoteruja akak tudung labuh tu maen gitar..


gogo na msuk gambar persembahan the twinnies tp  xtau kat mane gmbar..huhuhu

















akhir kata sy sangat happy malam tu..
xoxoxo :D





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...